Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta matinada ha mort el Rei Carnestoltes, víctima de la seva addicció a la tablet

Després de dies de gresca i xerinola el rei Carnestoltes ha tingut un moment de debilitat i aquesta matinada ha buscat un racó solitari on poder fer una de les coses que més li agraden.

Jugar amb la seva tablet. La Concubina i la resta de la cort estaven encara engrescats, aliens als perills que corria el rei. Quan l’han trobat a faltar i han anat a la seva cerca han escoltat uns crits de socors. Han vist en una sala una cadira i una tablet al terra. De la tablet en sortien crits demanant auxili i han comprovat que, víctima del seu vici, el carnestoltes ha estat engolit per la tablet. També han pogut presenciar com dins l’aparell la mort el veïna a buscar. El Cap de protocol donava fe dels fets ocorreguts.

Com hem pogut escoltar, doncs, avui dimarts de dos quarts de sis a les set de la tarda s’instal·larà la Capella Ardent de Sa Majestat el Rei Carnestoltes a la Plaça de la Vila per a tothom qui vulgui dir-li l’últim adéu i donar el condol a la desconsolada vídua. En el transcurs de la vetlla, es farà un taller de sardines pels infants i actuarà el grup de Ministrers de l’Escola M. Dolors Calvet.

Dimecres de Cendra, dia 1 de març, a partir de les sis a la plaça de la Vila es farà la darrera vetlla i a les set sortirà el seguici fúnebre en direcció al Parc Tívoli.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: