Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Agrupació de Raimons presenta els actes per les festes d’hivern

L’Agrupació de Raimons també manifesta la seva voluntat de seguir treballant per mantenir-les.

L’Agrupació Cultural de Raimons i Raimundes va presentar aquest dimarts a la tarda a l’Escorxador els actes que organitzen durant la celebració de les festes d’hivern de Vilafranca. Aquest dissabte celebren el 39è sopar de Raimons i Raimundes, que començarà a les sis amb tallers pels més petits, continuarà amb una visita guiada al campanar de l’Església de la Santíssima Trinitat i acabarà a les deu de a nit amb el sopar al bar Mercè. Enguany, el convidat especial al sopar serà Raimon Puig que ha arribat fa uns mesos de fer una ruta pionera per les costes d’Alaska i Canadà en caiac.

L’Agrupació de Raimons és una de les entitats que ha estat més present a les festes de Sant Raimon de Vilafranca des del començament. Sobre el fet que aquest any no s’hagi pogut constituir una coordinadora, des de l’Agrupació mantenen la seva voluntat de seguir treballant per organitzar activitats a les festes. També apunten que pot faltar implicació de les entitats però també caldria més suport de les institucions.

L’Agrupació de Raimons també organitza el 12è Torneig d’estirar corda, amb esmorzar popular previ, el diumenge 22 de gener a les 10 del matí a la Rambla Sant Francesc. Finalment, per cloure les festes del 2017, l’Agrupació ha preparat la 3a Festa dels Raimons pel dissabte 28 de gener a partir de dos quarts de dotze al Teatre Cal Bolet. Ratman i Bobin seran els encarregats de posar la música a la vetllada. L’entrada serà gratuïta i les begudes, a preus populars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: