Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Festes de Sant Raimon han finalitzat aquest cap de setmana amb una bona assistència

Les Festes de Sant Raimon del 2024 ja són història. Entre el 19 i el 28 de gener s’han ofert més d’una vintena de propostes diferents amb música, teatre, sopars i maridatges.

Les havaneres a Cal Bolet diumenge a la tarda posaven el punt i final als actes de les Festes de Sant Raimon del 2024. Han estat dues setmanes d’activitats diverses i per a tots els públics, que des de fa alguns anys organitzen des de l’Agrupació de Raimons. El president de l’entitat, Raimon Bové, feia diumenge tarda un balanç positiu de les festes.

mostra de la diversitat dels actes la trobàvem el mateix diumenge a la tarda, ja que a banda de les havaneres amb el grup Xató a Cal Bolet; i havia a l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa l’actuació de ‘La Ludwig Band’. Un dels grups de moda del panorama musical català i que va omplir l’auditori amb el seu pop-rock. Com comentava Quim Carandell, cantant i guitarrista del grup estant presentant el seu darrer treball ‘Gràcies per venir’, amb el que han aconseguit refermar l’evolució del seu estil des del folk americà dels inicis al pop-rock més tradicional que ofereixen ara.

També aquest darrer cap de setmana de les festes hi havia un altre dels actes destacats de les festes i que sempre omplen, com és el Tast Raïm-on que es feia divendres a la tarda al Casal.

Un maridatge que cada any acosta vins del Penedès i algun producte gastronòmic de casa nostra, conduït per Raimon Mascaró, de manera amena i planera.

Raimon Bové comenta que és un acte que omple cada any, i que esgota les entrades en pocs minuts. Enguany la proposta era de cinc vins del Penedès amb cinc varietats de Catànies en que la vuitantena de participants van poder endinsar-se en un tast força peculiar.

Dissabte a la tarda hi havia una altra mostra d’aquesta diversitat de propostes, amb l’espectacle infantil que va omplir la plaça de Sant Joan amb la companyia ‘Marionetes Sol de Lavit’ amb l’espectacle ‘L’extraterrestre Ripo’.

Des de l’Agrupació de Raimons comenten que la seva intenció ha estat des de que van agafar el compromís de mantenir les festes convertir-les en una festa major d’hivern de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: