Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 34a edició de la Campanya de l’Ampolla destinarà tots els beneficis a Càritas

Una de les tradicions més arrelades al calendari de principis d’any a la comarca és la campanya de l’Ampolla, organitzada per l’associació Joves Cristians de Vilafranca.

Aquesta serà la 34a edició i comptarà, un any més, amb la col·laboració d’unes 300 persones. La majoria d’aquests voluntaris són membres dels grups d’escoltes de la vila, però també hi col·laboren altres entitats de la comarca.

L’activitat consisteix a recollir, en només un dia, el màxim nombre d’ampolles de cava buides per, posteriorment, vendre-les a una empresa que les recicla. D’aquesta forma, l’organització rep una quantitat de diners que destina a un projecte social diferent cada any.

Un dels responsables de l’equip dels Joves Cristians de Vilafranca, Agustí Roig, agraïa la implicació que existeix al voltant d’aquesta activitat i en destacava algun cas concret.

L’edició d’aquest any se celebrarà el 14 de gener i destinarà tot el que recapti als projectes de Càritas a Vilafranca.

La campanya de l’Ampolla de l’any passat va recollir unes 60.000 ampolles de cava, el que comporta un benefici solidari de més de 4.000 euros. Els organitzadors de la campanya demanen a tots els que donin ampolles de cava que intentin arrencar les etiquetes, per facilitar la feina i poder, entre tots, aconseguir una xifra més elevada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: