Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Bisbat de Sant Feliu celebra 10 anys de Càritas diocesana amb un lluït concert a Vilafranca

El concert amb dues corals convidades va servir per agrair la feina i l’esforç dels voluntaris de Càritas al llarg d’aquesta dècada

Diumenge a la tarda es va realitzar aquest acte de commemoració del desè aniversari de la posada en marxa de Càritas diocesana de Sant Feliu, amb la voluntat d’agrair la tasca feta tots aquest anys per el voluntaris de l’entitat. Es tractava d’un concert que reunir molta gent a la Basílica de Vilafranca

Tot just abans de l’inici del concert, el director de Càritas diocesana de Sant Feliu, Ramon Carbonell, explicava aquesta voluntat de celebració i recordar la feina feta per els voluntaris des del moment en que es va fer aquesta acció de relligar i coordinar l’acció de Càritas al nou Bisbat de Sant Feliu.

Carbonell recordava que el Bisbat reuneix persones de l’Alt Penedès, Garraf, sud de l’Anoia i Baix Llobregat. El concert a la basílica vilafranquina ha estat l’acte institucional de la celebració, i es va iniciar amb els parlaments de director de Càritas diocesana de Sant Feliu, Ramon Carbonell, el president de Càritas Catalunya Francesc Roig, i el Bisbe de Sant Feliu, Agustí Cortès.

Després va ser ja el torn de la música, amb els cors Isquione, de Vilanova i la Geltrú; i Bitxac, de Sant Pere de Ribes, que van interpretar ‘Deep Peace’ un concert de compositors britànics del segles XX-XXI, i il·lustrat amb fotografies de Berta Vicente.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: