Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Xavier Vidiella ha estat escollit president local del PDECAT a Sant Sadurní d’Anoia

Xavier Vidiella ha estat escollit president local del PDECAT a Sant Sadurní d’Anoia

El PDECAT de Sant Sadurní va escollir el dilluns de la setmana passada a Xavier Vidiella com a president local de la formació.

Durant l’assemblea, el cap sadurninenc del nou partit va explicar que el seu grup aplega “persones amb sensibilitats diferents, d’orígens diferents, però que tenen clar que volen treballar per enfortir el PDECAT, aposten per la independència de Catalunya i lluiten perquè Sant Sadurní es mantingui com un poble de primera”.

Vidiella es mostrava orgullós d’haver creat un equip de treball format per persones que, políticament, provenien d’àmbits diferents com eren Convergència, Reagrupament o independents. A més, va recordar que el partit continuarà donant suport al govern municipal encapçalat per Maria Rosell.

A més de Xavier Vidiella com a president local, l’assemblea del PDECAT de Sant Sadurní va escollir tota la direcció executiva del partit que està formada per Pere Ribé, Àngels Canals, Laura Salvador, Víctor Perxés, Auxili Rocher, Anna Ibáñez, Agustí Nin, Xavier Domingo i Maria Rosell. D’aquesta manera, l’alcaldessa i diputada avala aquesta direcció amb qui treballarà conjuntament pel municipi. El president comarcal del PDECAT, Francesc Olivella, va presentar la candidatura i va encoratjar al nou equip a treballar sense descans pel municipi i per l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: