Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Pere de Riudebitlles aprova el pressupost pel 2017, de gairebé 3 milions d’euros

Sant Pere de Riudebitlles aprova el pressupost pel 2017, de gairebé 3 milions d’euros

El pressupost per el 2017 que s’incrementa més d’un 19% amb una despesa important per a inversions al municipi, ha estat aprovat amb els vots a favor dels dos grups del govern.

Amb els vots a favor del govern municipal (ERC i MP-CUP) i l’abstenció de Convergència a l’oposició, dimecres 21 de desembre l’ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles va aprovar el nou pressupost pel 2017, que puja fins els 2.949.000 euros. Un pressupost que s’ha vist augmentat en un 19,15% (474.350€) referent al pressupost de l’any anterior. Augment del qual un 77,62% correspon a inversions com asfaltar el C/ Sant Quintí, seguir amb les obres previstes del Palau dels Marquesos de Llió o ampliar el Cementiri Municipal, entre d’altres.
El 22,38% restant de l’augment del pressupost, ha estat aplicat, com l’any passat, especialment amb la intenció d’augmentar partides relacionades amb serveis socials, amb la clara intenció de procurar per la defensa dels drets socials dels i les veïnes del poble. També en partides destinades a l’àrea de cultura per fomentar i divulgar la cultura popular del municipi i del territori.
Tot i l’increment, s’han reduït partides relacionades amb despeses corrents per regularitzar partides que no s’executaven, i d’altres despeses les quals no són prioritàries per la gestió del govern com les activitats protocol·làries, combustibles i carburants, servei de neteja extraordinària d’edificis municipals, dietes de personal, entre d’altres.
Com l’any passat, des de l’ajuntament es convocarà a principis de 2017 una reunió oberta específica de pressupostos per tal de presentar-los a la població, amb l’objectiu de començar a establir prioritats d’execució del pressupost de 2017.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: