Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Mitjó arrenca a Sant Pere de Riudebitlles

El Mitjó arrenca a Sant Pere de Riudebitlles

El Festival Mitjó converteix Sant Pere de Riudebitlles en la capital dels titelles de divendres i fins diumenge.

Durant tot el cap de setmana el Camp dels arbres serà l’epicentre de les 11 actuacions programades entre circ, teatre, música i espectacles de carrer.

A la programació hi trobem un muntatge de teatre radiofònic a càrrec del grup Ona Bitlles; el cant animalista dels Farrés Brothers a partir del conte ‘El cau del Tabale’ escrit pel naturalista Ernest Thompson Seton; el teatre físic i la música de ‘Full House’ de la companyia Eléctrico 28; i l’espectacle de circ ‘Arriba!’ de Jose Luís Redondo.

El programa també inclou la desfilada pels carrers de Riudebitlles de la Sunday’s ska jazz i l’Escola Dansa Cas, l’atracció per als més petits del carrusel artesanal, i l’espectacle de cloenda de diumenge al migdia amb un vermut amb música i vers improvisat a càrrec de Carles Belda i Carles Ferrer.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: