Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el Joc de Vilafranca

El Joc de Vilafranca un híbrid entre Monopoly i joc de l’Oca que transcorre pels carrers de la vila.

El restaurant El Cigró d’Or ha acollit aquest dimarts la presentació del Joc de Vilafranca. Es tracta d’un joc de taula, un híbrid entre el Monopoly i el joc de l’oca, que transcorre per carrers, comerços, empreses i entitats de Vilafranca. El seu promotor, Enric Cervera, ja ha ideat altres jocs similars a altres ciutats de Catalunya i destaca que és una proposta lúdica molt adreçada als veïns de la població que pot reunir tota la família en una sobretaula.

Per a fer el joc, Cervera va buscar un perfil comercial de la vila, en aquest cas la Roser Serra, perquè fes una selecció dels agents que hi havia d’aparèixer i hi contactés.

També el disseny i la il·lustració han anat a càrrec de professionals locals. En aquest cas el dissenyador Eloi Botey i la il·lustradora Laura Rafecas, que han buscat un estil de dibuix manual amb colors verds i ocres.

Per a l’Ajuntament de Vilafranca la iniciativa és molt encertada ara que vénen les festes de Nadal i els regals de reis.

Del joc se n’han fet 1.500 exemplars, que es venen en vuit establiments de la vila al preu de 27 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: