Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Àlex Cassanyes Big Band Project arriba aquest diumenge a l’Auditori Municipal de Vilafranca

L’Àlex Cassanyes Big Band Project arriba aquest diumenge a l’Auditori Municipal de Vilafranca

Àlex Cassanyes és director de les Big Bands i professor de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet de Vilafranca.

L’Àlex Cassanyes Big Band Project és una formació de Big Band tradicional de Jazz integrada per 18 músics, bàsicament penedesencs, liderada pel compositor capelladí Àlex Cassanyes, qui expressa les seves inquietuds, reflexions i sentiments de la manera més natural i apassionant alhora: la música.

L’obra d’Àlex Cassanyes ha estat reconeguda internacionalment amb el 1er Premi del Concurs Europeu per a joves compositors de Big Band de Copenhaguen l’any 2013, el 1er premi del 27è Concurs Internacional de composició per a Big Band i arranjament en el marc del Festival de Jazz de Barga, a la Toscana Italiana l’agost de 2014 i amb el primer premi del concurs de Composició i Arranjaments per a Big Band de la trentacinquena edició del Festival Internacional de Jazz de Granada, el novembre del mateix 2014.

El concert tindrà lloc aquest diumenge a les set de la tarda a l’Auditori Municipal.

Àlex Cassanyes és director de les Big Bands i professor de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: