Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Subirats Tasta’l es confirma com una eina potent per mostrar el que ofereix el municipi

La pluja de diumenge va deslluir una mica la dotzena edició del Subirats Tasta’l, la mostra de vins i caves de Subirats acompanyada de productes de proximitat.

Una mostra que enguany comptava amb més de vins cellers del municipi i tres restauradors que oferien els seus plats, a banda de diversos elaboradors d’altres tipus de productes. La regidora de comerç i turisme de Subirats, Àngels Pinyol destacava aquesta oferta a la què enguany s’ha afegit una mostra d’artistes del municipi.
Després de 12 edicions, el Subirats Tasta’l està ja consolidat com a una mostra de tot el que pot oferir el municipi tant al púbic de la comarca com al que ve de fora.
En aquesta edició es va comptar amb la presència de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, en l’acte inaugural, que es fa ver a l’Ajuntament de Subirats. Conesa va signar el llibre d’honor de l’Ajuntament i després va destacar la importància de fires d’aquest tipus per cohesionar el territori i donar força a la comarca.
Va apuntar també l’aposta per la sostenibilitat, els productes de proximitat i la defensa del medi ambient com a trets diferencials del Subirats Tasta’l.
Des de les 11 del matí i fins a les 3 de la tarda els qui es van acostar fins a Sant Pau d’Ordal van poder gaudir de l’amplia oferta de vins i caves de Subirats acompanyats de gastronomia i de propostes d’artistes del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: