Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Subirats va acollir una nova edició de la Copa Penedès Televisió-Gran Premi CCAP

Hi van participar més de 300 jugadors de categoria infantil repartits en 19 equips dels municipis de l’Alt Penedès. Els integrants dels equips han d’estar empadronats als respectius municipis.

El torneig, tot i ser competitiu, prioritza una jornada de convivència on els participants tenen oberta la piscina municipal, requisit indispensable per acollir aquesta cita, com es va fer a Sant Pau d’Ordal.

Després d’una primera fase, els equips juguen semifinals en ordre a la seva classificació. El campió dels primers classificats va ser el municipi de Sant Sadurní, que va guanyar per 2 a 0 als Monjos.

Els altres campions van ser:
De segons classificats les Cabanyes, de tercers Vilafranca, de quarts Sant Llorenç d’Hortons i de cinquens el Gelida. En total, entre el cap de setmana es van disputar 55 partits.

El moment àlgid va ser la desfilada de diumenge, amb la presència de representants dels diferents ajuntaments comarcals i de Joan Beumala, director de Penedès Televisió.

Aquesta era la 14a edició del torneig d’equips municipals, on es graven partits per Penedès Televisió que s’emeten al llarg del mes de juliol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: