Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’obre el període de presentació de projectes per a la campanya de l’ampolla 2017

Un any més, els Joves Cristians de Vilafranca comencen ja a pensar en la Campanya de l’Ampolla del 2017, que tindrà lloc el 14 de gener, i que enguany arriba a la seva 34ª edició.

Seguint el reglament establert, i per tal de facilitar l’elecció del projecte al qual es destinaran els beneficis, s’ha obert un termini per presentar propostes. Els col·lectius o particulars interessats poden consultar les bases de presentació de projectes a la web www.campanyadelampolla.wordpress.com d’acord amb les quals es regeix la presentació dels projectes i l’elecció del beneficiari. El termini de presentació de les propostes es tancarà el 15 de novembre.

Malgrat les dificultats de les darreres edicions, des de la comissió preparatòria es vol fer una crida als penedesencs a recordar la importància de fer una recollida d’ampolles sense etiquetes autoadhesives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: