Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marc Guerrero alerta que Europa necessita afrontar canvis en la seva organització política

Aquest dijous a la tarda l’auditori del Fòrum Berger Balaguer ha acollit una nova sessió de les aules d’extensió universitària per a la gent gran.

En aquest cas per acostar la realitat de la situació actual a nivell europeu i quins poden ser els seus principals reptes de futur més immediats.

La conferència titulada “Retrobar l’ànima d’Europa” anava a càrrec del doctor en ciències socials, Marc Guerrero.

En primer lloc va situar el context històric de la organització de les institucions europees i després va encarar les qüestions de la seva polític actual. Sobretot mirant de reüll els resultats de les darreres eleccions a la presidència dels Estats Units.

Per això Guerrero alerta que a Europa li calen canvis urgents.

Marc Guerrero ha estat vicepresident del Partit Liberal Demòcrata Europeu en els darrers sis anys. En la seva opinió si Europa sap jugar les seves cartes i es pren seriosament la necessitat dels canvis polítics en la seva organització el repte pot esdevenir una gran oportunitat.

Marc Guerrero va alertar també dels perills que no s’afrontin els canvis necessaris que facin més properes als ciutadans les institucions. Perills que passen per caure en mans dels populistes que veuen en Europa el problema enlloc de la solució.

Comentaris

  1. Ha estat una conferència molt interessant. Un 10!

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: