Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Marc Guerrero també forma part de la candidatura de Junts pel sí

Guerrero, viu a Vilafranca des del 2002, és vicepresident del Partit de l’Aliança dels Liberals i Demòcrates per Europa i membre de la direcció nacional de CDC.

Aquest dimarts el comitè comarcal de Junts pel sí vol va convocar una roda de premsa en el que es donaven a conèixer els candidats comarcals que formaran part de la llista per la circumscripció de Barcelona. S’exposaven dos candidats de l’Alt Penedès, l’alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, la convergent Maria Rosell, al número 34 i la regidora republicana de Gelida Lluïsa Llop al número 42.
Junts pel Sí ha fet públics aquest dimecres els 135 noms que es presentaran a les eleccions del 27 de setembre. La llista per a les quatre demarcacions s’ha registrat aquest matí a primera hora i suma nous candidats independents al costat de polítics en actiu.
En relació a l’Alt Penedès cal afegir també el del vilafranquí Marc Guerrero, que va en el número 41.

Comentaris

  1. Gilbert Pedró Moline

    Desde Montellà una fortaleza abraçada i tot el meu recolza- ment pels que treballeu per CATALUNYA.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: