Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

l Mercat de la Carn acull la sessió de segons plats de Cuines de Tardor de Vilafranca

Després que el mercat de Sant Salvador acollís fa uns dies la sessió de primers plats, aquest dimarts el mercat de la Carn ha acollit la dels segons, la participació de la xef Gemma Riera.

Força va ser la gent que es va acostar a les 6 de la tarda per tal de gaudir de les seves explicacions de plats en que els productes de temporada, en aquest cas de tardor, tenien el protagonisme.
Així es feien diferents plats amb bolets, poma o carbassa com a ingredients, sempre buscant que siguin fàcils de fer, amb pocs ingredients i que es puguin trobar als mercats municipals de Vilafranca. Gemma Riera comenta que a la tardor es fa una barreja de plats suaus i més consistents.
Aquesta era la segona sessió de la temporada, després que s’iniciés amb la cuina d’estiu, i en els propers mesos serà el torn de la cuina d’hivern i primavera. Ariadna Corbella, tècnica de mercats de l’Ajuntament, comenta que estan tenint una bona resposta i participació en aquest cicle.
Un cop finalitzi aquest cicle caldrà valorar-lo i analitzar si es repeteix de cara a la propera temporada, o bé es busquen altres propostes de cara a continuar potenciant els mercats municipals de Vilafranca i els productes que s’hi ofereixen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: