Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle Biblioteques amb D.O. parla dels oficis del vi en una xerrada a Finca Viladellops

L’enòloga Sara Pérez, de Mas Martinet de la DOQ Priorat, i Marcelo Desvalls, propietari de Finca Viladellops de la DO Penedès, han parlat de la seva passió pel vi.

En el marc de les activitats que s’estan organitzant des de la Biblioteca Torras i Bages sota el paraigua de Biblioteques amb D.O., aquest dijous a la tarda hi havia una xerrada diàleg per parlar sobre els oficis del vi amb l’enòloga Sara Pérez, de Mas Martinet a la D.O.Q. Priorat, i el propietari de la Finca Viladellops, de la D.O. Penedès, Marcelo Desvalls
Una activitat que s’ha iniciat a la capella de la Finca, on Marcelo Desvalls ha explicat l’origen de la seva família, i del seu contacte amb el món del vi tant familiar com a nivell personal des de que van decidir tirar endavant la producció a la Finca Viladellops.
Després d’aquesta primera presa de contacte, els participants es van adreçar a la bodega per, tot degustant una copa de vi, escoltar la xerrada diàleg entre Sara Pérez i Marcelo Desvalls. L’enòloga del Priorat comenta que al llarg d’aquesta temporada ha anat recorrent diferents punts de la geografia catalana per participar en aquests converses, posant de relleu les diferències i les riqueses a nivell vinícola de Catalunya.
La xerrada ha permès, per coincidència, explicar el contacte que en els primers anys de la recuperació de la producció vinícola a la Finca Viladellops van tenir Marcelo Desvalls amb el pare de Sara Pérez, que feia ja vi al Priorat.
La xerrada entre ells dos va permetre conèixer dues passions per el món del vi, la seva relació amb la cultura l’artesania i al mateix temps repassar la història de Catalunya.
Per aquesta setmana encara tenim dues activitats més de Biblioteques amb D.O., centrades en el públic familiar. Primer aquesta tarda de divendres un taller de pintura amb vi que es fa a la Biblioteca Torras i Bages a partir de les 6 de la tarda; i dissabte al matí a les 12 del migdia a la mateixa Biblioteca amb un conte per a caganius amb Sandra Rossi

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: