Divendres, 5 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una cinquantena de prescriptors especialitzats visiten el Penedès

Es tracta de representants de restaurants amb estrelles Michelin de diferents punts de l’Estat Espanyol juntament amb periodistes de mitjans especialitzats i generalistes

Des de diumenge fins dimarts, han gaudit de la primera edició de l’Experiència Penedès, organitzada conjuntament per la Denominació d’Origen Penedès i l’Associació de cellers Qalidès Terrers del Penedès. En aquesta primera edició, que compta amb 22 cellers de la DO Penedès, s’han fusionat els vins amb els aspectes culturals, patrimonials, paisatgístics i gastronòmics del territori. El president de Qalidès, Marcelo Desvalls, confessava que volen que el projecte es consolidi i esdevingui un punt de trobada pels experts del món del vi.

El president de la DO Penedès Josep Maria Albet afegia, a més, que es tractava d’una bona oportunitat per explicar i transmetre els canvis i l’evolució que es viu al Penedès amb la consolidació del lideratge del xarel·lo o la recuperació i la implantació de noves varietats, entre d’altres.

La rebuda es va fer diumenge a les sis de la tarda a l’auditori del Vinseum amb un seguit de conferències, amb el sommelier Josep Pelegrín com a mestre de cerimònies. La regidora de Turisme de Vilafranca, Dolors Rius, estava molt contenta amb aquesta iniciativa.

Entre les diverses activitats que han fet, destaca el taller de castells de diumenge al vespre a càrrec dels Castellers de Vilafranca, que va servir per trencar el gel i cohesionar el grup. 

Durant aquests tres dies també han visitat diversos cellers de la zona, el centre d’interpretació de la Font de la Canya d’Avinyonet i s’han allotjat en masies típiques del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: