Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Casanovas, amb ‘Vilafranca’, i Olivella, amb el musical ‘Sugar’, presents als premis Butaca

Ja s’han fet públics els nominats a la vint-i-dosena edició dels premis Butaca, els guardons de referència del món del teatre a Catalunya.

 

L’obra ‘Vilafranca. Un dinar de festa major’, de Jordi Casanovas, està nominada en la categoria de millor text teatral. D’altra banda, el musical ‘Sugar, ningú no és perfecte’, amb coreografia de la vilafranquina Laura Olivella, ha obtingut quatre nominacions, entre les quals al millor musical.

Entre els nominats també hi ha l’actor Oriol Genís per l’obra ‘Vespres de la beata verge’, que es podrà veure al teatre Cal Bolet el proper divendres 25 de novembre; i l’espectacle de dansa ‘Sinestesia, de la companyia Iron Skulls, que també recala a Vilafranca, en aquest cas el 22 de gener.

Les votacions als premis Butaca es fan a  través de la pàgina web http://www.premisbutaca.cat/2016/vota/.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: