Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Èxit, el musical de la meva vida’, de Roger Pera, ha passat pel teatre del Casal

L’actor ha donat forma d’espectacle teatral al llibre ‘Èxit: on tot comença’ en un espectacle codirigit amb el seu pare, Joan Pera.

Basat en el seu llibre autobiogràfic, ‘Èxit, el musical de la meva vida’ és un joc de miralls entre realitat i ficció, on Roger Pera ens parla de l’amor per la vida, de l’amor per la família, de la fragilitat humana i de la importància de tenir sentit de l’humor.

Un espectacle en primera persona, codirigit amb el seu pare, Joan Pera, on l’actor fa un repàs de la seva vida combinant els moments més bons amb els més dolents i on ens explica les seves anècdotes més surrealistes amb un humor marca de la casa.

L’espectacle es va poder veure el dissabte al teatre Casal de Vilafranca.

L’entrevista

L’actor Roger Pera ha estat a Vilafranca per representar al teatre del Casal el seu projecte més personal, ‘Èxit, el musical de la meva vida’. Allà repassa la seva trajectòria, els personatges que ha interpretat en diverses disciplines i se sincera amb el públic, deixant constància de la seva fragilitat. Una fragilitat en la que tots i totes ens podem sentir identificats perquè forma part de la condició humana.

Pots recuperar les entrevistes de l’informatiu al nostre canal de YouTube.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: