Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

16 alumnes estan participant al curs de sommelier que s’imparteix a la Wine Business School

El curs va començar el passat 24 d’octubre, i el seu certificat és expedit per la Facultat d’Enologia de la Universitat Rovira i Virgili.

S’adreça a professionals de l’hostaleria, professionals de cellers i aficionats al món del vi. Amb una metodologia pràctica, que combina continguts teòrics amb tastos de vins i visites a empreses, la formació es tanca amb una estada pràctica en un restaurant. El certificat s’imparteix a The Wine Business School, amb la participació de 16 alumnes. Té una durada de dos anys, els dilluns en horari de matí i tarda, i s’allargarà fins al juny de 2018.

L’alcalde Pere Regull va inaugurar oficialment el curs aquest dilluns al migdia acompanyat pel president de la DO Catalunya Xavier Pié, el coordinador de l’INCAVI Xavier Agell i Josep Batet, en nom de Cellers Torres.

Regull ha mostrat la seva satisfacció per “la bona arrencada que ha tingut l’escola”, i ha destacat “la importància d’aquest títol ja que el sector necessita gent qualificada.” L’alcalde ha afirmat que l’èxit assolit en aquest inici de cursos de la Wine Business School, “demostra que el projecte és viable i situarà el centre com a referent en formació en aquest àmbit.”

La Wine Business School acull també el curs de postgrau interuniversitari en gestió d’empreses vitivinícoles, que s’està impartint a l’escola des del passat mes d’octubre, i que durarà fins el setembre del 2017. Fa uns dies també va ser seu de l’estada de 28 alumnes de 14 nacionalitats diferents que durant una setmana van estudiar al centre, provinents del Màster de l’Erasmus Mundus sobre Wine Tour de la URV.

L’acte inaugural del curs de sommelier ha finalitzat amb la conferència de Javier Campo, President de l’associació de Sommeliers de Tarragona, i sommelier a Villa Retiro.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: