Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts Vilafranca lamenta que el pressupost no contempli la universitat com a una prioritat

Per Junts Vilafranca són els pitjors pressupostos en els darrers 20 anys i per aquest motiu la formació hi votarà en contra.

Dimarts vinent, al ple municipal, es debatran els pressupostos per al 2024. Un dels principals punts que lamenten és que no hi hagi una partida per fer un projecte d’universitat a llarg termini. Amb aquest pressupost, que segons la formació no hauria de suposar més de 300.000 euros, volen elaborar un projecte per a un futur campus universitari i renovar el conveni amb la Universitat Rovira i Virgili, que acaba el proper mes de març.

El portaveu de Junts, Aureli Ruiz, ha explicat que volien que es continués l’aposta dels darrers anys per les àrees de seguretat, de progrés econòmic i de cultura, educació i esports, els tres eixos principals per la formació.

D’altra banda, Junts apunta que els ajustos que s’han fet al pressupost entre la proposta amb les intervencions d’Esquerra Republicana i Vilafranca en Comú, respecte la proposta presentada a l’octubre té ajustos econòmics menors i titlla que els partits simplement s’han adherit a la proposta dels socialistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: