Diumenge, 3 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

PP vol reduir la taxa per obertura d’activitat i augmentar la bonificació a famílies nombroses

Tot i la rebaixa que ha anunciat l’equip de govern de l’Ajuntament de Vilafranca, el PP considera que s’hauria de reduir més la taxa per obertura d’activitat empresarial.

En aquest sentit, el regidor popular Josep Ramón creu que el govern municipal prioritza el sector del comerç i no aposta per la indústria a Vilafranca:
Un altre punt a millorar, pels populars, és amb la bonificació del 95% de l’IBI per les famílies nombroses. Els populars consideren que s’han d’ampliar els topalls de renda per poder accedir-hi. A dia d’avui el límit s’obté multiplicant la suma dels pares i el nombre de fills per 7.258 euros. Per ells, s’hauria d’arribar al salari mínim interprofessional:
El PP de Vilafranca tampoc està d’acord amb la comparació entre municipis feta per l’equip de govern. Creuen que caldria comparar les taxes amb municipis propers com Olèrdola i Santa Margarida i els Monjos i deixar de banda els grans municipis o capitals de comarques veïnes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: