Divendres, 25 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plataforma per la Llengua ha presentat a Vilafranca el llibre Amb el català, fem pinya!

El llibre compta amb diversos testimonis vinculats a Vilafranca.

El llibre ha estat editat en col·laboració amb la Fundació Carulla i la Generalitat de Catalunya. La Plataforma per la Llengua ha volgut fer un recull de relats escrits per persones de diversa procedència que han emigrat a Catalunya. Els 14 protagonistes d’aquesta publicació comparteixen, però, una mateixa característica: la plena inclusió social i cultural gràcies a la participació en el moviment associatiu català. A Vilafranca, la presentació s’ha fet a l’Espai Muriel Casals aquest dilluns en col·laboració amb Òmnium Alt Penedès. La directora de la Plataforma Per la Llengua, Neus Mestres, explicava l’essència del llibre.

 

Entre els testimonis que recull el llibre hi ha el de la Georgiana Ciupag, nascuda a Romania i que viu a Vilafranca del Penedès i participa com a grallera a la Colla Si Fa Sol Toquem.

Altres exemples de les històries que recull Amb el català, fem pinya! Són el del Yàsser Saadoune, nascut al Marroc i bastoner a La Fal·lera Gironina des de fa més de deu anys; o l’Asma Harti, coordinadora de programes de l’entitat vilafranquina La Llum del Nord.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: