Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup de teatre La Torre de les Gunyoles ha celebrat el seu 20è aniversari

En el transcurs dels actes de la Festa del Most de Les Gunyoles d’Avinyonet, que s’han celebrat aquest cap de setmana, destacava enguany de manera especial la representació d’una obra de teatre.

A càrrec del grup del poble La Torre. Era un muntatge fet per l’ocasió amb motiu del 20è aniversari del grup. L’obra titulada “Ja portem 20 anys aixecant el teló” recollia fragments dels 21 muntatges que el grup ha realitzat al llarg de tota la seva trajectòria.

L’obre la representaven membres actuals del grup i comptava també amb la participació d’antics components de La Torre.

D’altra banda les Festa del Most de les Gunyoles va tornar a convocar una nova edició del maridatge que es va celebrar el dissabte a la nit en el que hi van participar 40 persones i on l’enòleg del celler Mas Candí, Ramon Jané, aportava diferents vins procedents d’indrets de parla catalana, que es maridaven amb plats cuinats pel xef Miquel Sòria.

La mateixa sala del local de la Torre de les Gunyoles acollia també el dissabte a la nit el Tastacavaví, un tast de productes vinícoles, vins i caves, de 26 cellers del Penedès, acompanyat pel grup musical Aina & Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: