Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa del Most de Les Gunyoles celebra el 14è sopar-maridatge

Els plats del Cigró d’Or estaven maridats amb vins 100% macabeu

Dissabte passat al vespre tenia lloc un dels plats forts de la festa del Most de Les Gunyoles, es tractava del sopar-maridatge que fa 14 anys que acull el local de la Societat la Torre. Enguany anava a càrrec del xef del Cigró d’Or, Oriol Llavina i el sommelier Ton Colet. El vicepresident de la societat, Òscar Massana, explicava l’evolució que ha anat fent aquest sopar-maridatge des dels seus inicis.

El sopar va comptar amb 4 plats i unes postres maridats amb vins de varietat 100% macabeu. Els comensals van poder tastar una crema d’ametlles amb bonítol marinat, canelons cruixents de pollastre, corball amb carbassa i botifarra blanca, arròs amb ales de gall i trompetes de la mort i sopa de fruites amb mató de postres. Tots ells elaborats per Oriol Llavina que confessava que sortir del restaurant el neguiteja però que sempre acaba sent una experiència divertida.

Al sopar-maridatge era present la regidora de cultura de l’Ajuntament d’Avinyonet, Núria Catà, que va voler agrair a la societat i entitats del poble per encarregar-se d’organitzar la festa del Most a banda de moltes altres del municipi.

Un cop acabats de sopar, la festa continuava amb el 14è Tastacavavi amenitzat amb el jazz del grup Xavi Díaz Quartet.

Diumenge seguia la festa del Most amb un intercanvi de plaques de cava i la trepitjada popular de raïm per a elaborar mistela.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: