Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es farà a Lavern un taller de Memòria Oral – Festes de la verema, de la collita i del most

Es farà a Lavern un taller de Memòria Oral – Festes de la verema, de la collita i del most

L’Institut d’Estudis Penedesencs, com antena de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial de la Generalitat de Catalunya, participa en aquest programa de Tallers de Memòria Oral.

El taller que s’està organitzant des de l’Alt Penedès, amb el suport del Centre d’Estudis de Subirats i l’Ateneu Agrícola e Laverm, és sobre les Festes de la verema, de la collita i del most al Penedès i es farà el diumenge  a dos quarts d’una del migdia, a l’Ateneu Agrícola de Lavern.

L’objectiu és conèixer com eren les celebracions d’aquestes festes fa unes dècades i que encara estant en el record de la gent. Per altra banda, també es vol recollir el testimoni de les persones que van participar o recorden com es van crear les celebracions més actuals d’aquestes festes.

Els resultats d’aquest taller serviran per a complementar la recerca que s’està fent des de l’Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Penedès, per aquest motiu durant el taller totes les persones interessades podran deixar les seves dades de contacte en un formulari per a futures entrevistes.

 

Aquest taller de narració de records és obert a tothom que hi vulgui assistir, però si una persona vol explicar els seus records és millor que es posi abans en contacte a través del telèfon 607162342 o per correu electrònic a o

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: