Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Canvis a la parada de bus del carrer Santa Clara

La parada de bus interurbà de Vilafranca a Sant Quintí de Mediona i a Font-Rubí del carrer Santa Clara es trasllada a l’estació d’autobusos

A partir de dilluns, la parada del carrer Santa Clara de les línies de bus interurbà de Vilafranca a Sant Quintí de Mediona i de Vilafranca a Font-rubí es trasllada a l’Estació d’Autobusos. Aquesta afectació és per a totes les expedicions d’aquestes dues línies, en tots dos sentits de circulació, i per a tots els dies de la setmana.

La parada que actualment fan aquestes dues línies davant de l’Hospital comarcal es continuarà fent. Les dues estan gestionades per La Hispano Igualadina–Monbus. La línia Vilafranca-Font-rubí inclou també el servei de connexió amb els municipis de Vilobí i Les Cabanyes; i la línia Vilafranca-Sant Quintí  de Mediona té parada també a Sant Pere Riudebitlles, Torrelavit, El Pla, Puigdàlber, Santa Fe i La Granada.

 

D’altra banda, amb motiu d’un enderroc i obres que es fan al carrer Santa Clara, també a partir del dilluns, la parada que té la L2 del bus urbà en sentit Igualada es desplaçarà uns metres. Quedarà situada a l’alçada de l’aparcament de Cal Rondina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: