Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Reforç al servei d’autobús entre Vilafranca i Barcelona

Reforç al servei d’autobús entre Vilafranca i Barcelona

El Departament de Territori reforça des d’aquest dilluns amb un vehicle addicional el servei de l’autobús Exprés.cat entre Vilafranca i Barcelona.

El Departament de Territori reforça des d’aquest dilluns el servei de l’autobús Exprés.cat entre Vilafranca i Barcelona, que ha patit un augment conjuntural de persones usuàries a causa de les obres del Corredor Mediterrani que Adif du a terme i que han provocat que Renfe hagi prestat el tram entre la capital de l’Alt Penedès i Sant Sadurní d’Anoia de l’R4 amb un servei substitutori d’autobusos.

El Departament i l’empresa La Hispano Igualadina mantenen un seguiment constant de les conseqüències sobre el servei de les obres que afecten aquest corredor i que es van iniciar ja fa uns mesos i, en diverses ocasions, han dut a terme reforços puntuals. En aquest cas, s’habilita un vehicle addicional que s’activa, des de l’estació de Vilafranca, quan sigui necessari durant l’hora punta del matí. Aquesta línia ofereix, entre setmana i fora de l’agost, vuit serveis cap a Barcelona entre dos quarts de set i les 9 del matí. El seguiment que du a terme el Departament ha detectat un augment de persones usuàries majoritàriament en aquesta franja horària.

Com fa en altres corredors de l’Exprés.cat en què també coincideixen obres d’Adif, Territori mantindrà el monitoratge constant del que uneix Vilafranca i Barcelona per si és necessari prendre més mesures addicionals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: