Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els joves dels Castellers i Xicots Vilafranca fan una bona diada de castellers infantil

A les 12 del migdia en punt i amb molta agilitat la plaça de la Vila ha acollit la segona edició d’aquesta diada, que l’any passat va ser una de les novetats de la Festa major.

Al balcó de l’ajuntament hi havia presència de l’alcalde i part del consistori i també dels administradors.

Les colles han anat per feina i han completat tres rondes i pilars en poc més de mitja hora, desprès la diada s’ha allargat una mica més amb pilars de comiat i castell de germanor.

A la primera ronda els Xicots han obert amb un 3 de 5 amb agulla.

I els Castellers de Vilafranca han plantat un 5 de 5.

A la segona ronda els Xicots han anat pel 4 amb l’agulla, construcció que també han completat amb seguretat, mentre que els Castellers de Vilafranca han ofert dos castells simultanis, el 4 i el 3 de 5, recordant l’efemèride de la colla que fa 15 anys van fer el 3 i el 4 de 9 simultanis.

La tercera ronda s’ha completat amb una Torre de 5 per part dels de la camisa vermella, mentre que els Verds han fet una estructura complexa com és el 7 de 5 amb un sol enxaneta.

A la ronda de pilars els Xicots han completat el de 4 i els Castellers han fet dos pilars de 4 simultanis, un mirant a plaça i l’altre mirant a l’ajuntament, uns pilars que han girant.

Per acomiadar els Xicots han fet 3 pilars de 3, i els Castellers n’han fet sis.

Al final la diada ha acabat com és costum amb un castell de germanor entre membres de les dues colles. En aquesta ocasió ha estat el 7 de 5.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: