Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Falcons participen a la primera jornada catalana celebrada a Bourg-Madame

Els Falcons participen a la primera jornada catalana celebrada a Bourg-Madame

Dissabte dia 17 els Falcons de Vilafranca van participar en la primera jornada de cultura catalana que es va celebrar a Bourg-Madame, a França.

El passat dissabte dia 17 els Falcons de Vilafranca ens desplaçarem a la localitat francesa de Bourg-Madame, la Guingueta d’Hix en català, per participar en la primera “journée catalane” una petita mostra de cultura catalana.
Després dels gegants i les sardanes els falcons van fer una lluïda actuació on van realitzar una escala de 9, sis pilars de 3, una torreta, una pira 5X5, un 3 de 6, una piràmide drets de 4, i van acabar amb un pilar de 4 aixecat per sota.
Tot això acompanyat d’una megafonia a plaça que va anar explicant breument els orígens de la nostra disciplina i una breu descripció de cada una de les figures que executàrem, afavorint així la difusió i el coneixement de la cultura popular i tradicional catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: