Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca encaren actuacions importants i intensifiquen l’activitat dels assaigs

Després d’assolir la torre de vuit a Màrtirs i deixar el cinc de vuit i el pilar de sis previstos inicialment, els Xicots de Vilafranca afronten un cap de setmana amb actuacions importants.

Diumenge a la tarda seran a Malgrat de Mar i dilluns, també a la tarda, actuen a Castelldefels. Aquesta és una plaça important per a ells i volen aprofitar-la per rodar la torre i encara el cinc i el pilar si és possible.

Els de la camisa vermella estan intensificant l’activitat dels assaigs aquest mes d’agost davant la proximitat de la cita més destacada del seu calendari, el dia 29 en la diada de vigília de la festa major. Els assaigs serveixen per anar consolidant la torre, el cinc i el pilar, però també per treballar sobre construccions com el tres de nou i el pilar de set.

Els Xicots de Vilafranca tenen en marxa una campanya, a través sobretot de les xarxes socials, en la qual, amb el lema “REDvolution” busquen la implicació de castellers i aficionats per ajudar-los a assolir els reptes que tenen sobre la taula.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: