Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds descarreguen la Torre de 9 amb folre i manilles en una diada històrica al Vendrell

Ràdio Vilafranca i Penedès TV van emetre en directe la segona Diada d’homenatge a l’històric cap de colla dels Nens del Vendrell, Jan Julivert.

Els Castellers de Vilafranca hi van ser convidats, i per la colla suposava la primera vegada que podien plantar castells en aquest municipi.

Els Castellers van acomplir amb els seus plantejaments inicials i van començar amb el 4 de 9 amb folre a primera ronda.

A la segona ronda arribava el plat fort de la jornada. Un primer gamma extra al Vendrell que els vilafranquins plantejaven, malgrat les dificultats dels darrers dies, i que van tirar amunt a la primera. Va ser un castell molt lluitat tant a la carregada com sobretot per descarregar-lo i les manilles han hagut de treballar com mai.

Per completar les rondes van oferir un tres de nou amb folre lleuger, un castell que es comença a plantejar per una estructura superior. Des de la mateixa colla es va confirmar l’objectiu de portar el 3 de 10 amb folre i manilles a Vilanova.

Per acabar de rubricar una gran diada els Verds van descarregar el pilar de set amb folre.

La jornada era especial, lògicament, per la colla amfitriona. Uns Nens del Vendrell que van fer també una gran actuació, descarregant el 5 de 8 a primera ronda, i amb el gran repte del castell de 9 a la segona ronda.

Concretament el 3 de 9 amb folre que van descarregar una vegada la temporada passada i que aquest dissabte van carregar, però que va caure a la baixada. Mantenint un alt nivell van afegir a la seva actuació el 4 de 8 i el pilar de sis.

Respecte a les altres colles la Joves de Valls va fer 3 de 9 amb folre, 5 de 8 i Torre de amb folre, tots tres descarregats. I la Jove de Tarragona també va completar 3 castells amb el 5 de 8, 3 de 9 amb folre i 4 de 9 amb folre, acabant també amb un espadat de 7 amb folre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: