Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una exposició descobrirà una altra perspectiva del Drac de Vilafranca

Els Amics del Drac preparen una exposició per donar a conèixer nous aspectes del Drac de Vilafranca.

La mostra pretén canviar la visió que els vilafranquins i penedesencs tenen sobre un dels patrimonis culturals més antics i històrics de la vila. L’exposició resoldrà enigmes com el de si la figura ha estat sempre igual, com ha evolucionat aquesta i, sobretot, quin o quins són els seus orígens.

Aquesta exposició coincideix amb el desè aniversari de la rèplica del drac vilafranquí. Els Amics del Drac, els organitzadors, volen “donar un tomb” a la manera com tothom el coneix, per tal que el públic general pugui percebre altres dimensions de la peça, que no sempre són evidents.

L’exposició, que estarà instal∙lada a la Capella de Sant Joan de Vilafranca, s’inaugurarà aquest divendres a les vuit del vespre i estarà oberta fins al 13 d’agost, en l’horari habitual de les exposicions en aquest espai: de dilluns a divendres, de 17h a 20h; dissabtes de 10h a 14h i de 17h a 20h: i diumenges de 10h a 14h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: