Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Granada-Martinenca i Molanta-La Múnia, semifinals de la Copa

Aquest dissabte, el camp de l'Espirall acollirà les semifinals de la Copa Ràdio Vilafranca de futbol.Encetaran la jornada La Granada-Martinenca (17.00), pels de Senen Ullate aquesta serà la sisena semifinal a la Copa, son els actuals campions i també la van guanyar el 2009. Per la Martinenca (finalista el 2003), aquesta serà la segona presència [...]

Aquest dissabte, el camp de l’Espirall acollirà les semifinals de la Copa Ràdio Vilafranca de futbol.Encetaran la jornada La Granada-Martinenca (17.00), pels de Senen Ullate aquesta serà la sisena semifinal a la Copa, son els actuals campions i també la van guanyar el 2009. Per la Martinenca (finalista el 2003), aquesta serà la segona presència en semifinals i la segona oportunitat de jugar el partit que tanca la temporada. La segona semifinal enfrontarà al Molanta-La Múnia (19.00), un d’aquells partits que de per sí ja aporten rivalitat.
Pels d’Olèrdola (campions el 2006, 2008 i 2011 i sotscampions el 2004 i 2015), serà la setena presència i solament va perdre la del 1986 davant de l’Espirall als penals. Els muniencs atresoren 7 participacions, van jugar la semifinal del 2005, però van perdre amb l’Atlètic Vilafranca.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: