Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La proposta enoturística “La Carretera del Vi” celebra el primer aniversari

Mireia Tetas és la nova presidenta de l’Associació La Carretera del Vi, que uneix una dotzena de cellers i 7 municipis cobrint el trajecte des de les vinyes al mar.

La Carretera del Vi, la primera proposta enoturística de tot l’estat en oferir un recorregut lineal des de les vinyes fins el mar, compleix el primer any de vida amb una valoració molt positiva de la feina feta i amb l’objectiu de continuar creixent i consolidant la ruta.
En aquest primer any, els 12 cellers que formen l’associació han rebut més de 115.000 visites en els seus centres de visita, cosa que posiciona la ruta com una de les més importants i visitades de l’enoturisme a tot l’estat.
Iniciant la rotació de la presidència marcada als estatuts, en aquest segon any l’Associació estarà presidida per Mireia Tetas, tercera generació de les Bodegues Pinord de Vilafranca. La nova presidència començarà amb el llançament d’una campanya de comunicació que inclourà la presència de material informatiu en hotels, restaurants i oficines de turisme de la costa barcelonina, juntament amb l’edició del passaport en paper, que complementa la versió digital en format App que es va llançar fa un any.
La senyalització i decoració de la ruta també serà una de les línies estratègiques del 2016. Tal i com indica Mireia Tetas, és molt important que els visitants trobin fàcilment els cellers i la ruta, i a la vegada intentar que es visualitzi la ruta en passar pels diferents municipis. En aquest últim cas, la proposta ja aprovada de decoració de les rotondes d’entrada i sortida de La Carretera del Vi a Vilafranca, marcarà una línia de treball a desenvolupar en els altres municipis.
La iniciativa es va iniciar el maig de 2015 amb la voluntat de posicionar-se com a ruta vinícola de referència del Penedès i del Garraf, impulsant activitats de manera conjunta i articulada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: