Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els penedesencs Miaú seleccionat com a semifinalistes del Sona 9 de la revista Enderrock

Els penedesencs Miaú seleccionat com a semifinalistes del Sona 9 de la revista Enderrock

A finals d’abril el grup Miaú va saber que estaven entre els 12 grups preseleccionats pel jurat del concurs Sona 9. Aquest passat dimecres van assolir el passi a les semifinals.

D’entre més de 120 grups musicals de tot Catalunya, València i Balears, que havien presentat les seves composicions i els seus projectes, el grup penedesenc va destacar entre el jurat, portant-los a participar a la fase de Concerts Preliminars.
Aquest dimecres 11 de maig, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, MIAÚ va presentar un tast de 30 minuts del seu enèrgic directe. Un públic molt animant i abocat a gaudir del curt però intens concert, va donar a MIAÚ el pas directe a les semifinals del concurs.
El Sona 9 és la plataforma de grups emergents més important dels Països Catalans, sent un concurs organitzat per la revista Enderrock, amb la col·laboració de TV3, iCat.cat entre d’altres, que genera una gran expectació en el panorama musical català. En edicions anteriors hi han passat grups com Manel, Rauxa, La Iaia, entre molts d’altres.
Miaú neix el 2013 de les inquietuds musicals de Gerard Domingo, veu i guitarra. Mica en mica es van anar incorporant la resta de membres, afegint cada un el seu toc personal a l’estil de Miaú. La banda es consolida el 2015, i es presenta en directe a les Festes de Sant Raimon d’aquell mateix any. El Sona 9 suposa una important oportunitat per al grup, que planeja gravar el seu primer CD a finals del 2016. En les pròximes fases del concurs poden anar a actuar al Canet Rock, al Mercat de Música Viva de Vic, al Festival Acústica de Figueres, al BAM de Barcelona, i a iCat.cat, entre altres espais.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: