Dimarts, 16 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Finalitzen els treballs d’arranjament de l’antiga mina i l’entorn de Sant Benet d’Espiells

Finalitzen els treballs d’arranjament de l’antiga mina i l’entorn de Sant Benet d’Espiells

Aquests dies s’ha finalitzat l’actuació d’arranjament de l’antiga mina de Sant Benet d’Espiells, un paratge situat al costat de l’Escola de Viticultura d’Espiells que fins ara estava molt deteriorat.

Es tracta d’una de les actuacions previstes en la segona fase de l’actuació “Riu inclusiu”, que impulsen conjuntament els Ajuntaments de Sant Sadurní, Sant Quintí de Mediona, Sant Pere de Riudebitlles, Torrelavit, Subirats i Mediona, amb el suport de la Mancomunitat de municipis de l’Alt Penedès i la cooperativa especialitzada en inserció laboral Nou Set.
Amb aquest projecte, que impulsa la recuperació i millora dels espais verds i l’entorn natural dels municipis i dels marges dels rius Mediona-Bitlles, Anoia i Lavernó, per mitjà de plans d’inserció laboral que ofereixen també formació professional a persones en risc d’exclusió social, s’està recuperant diversos indrets dels voltants de Sant Sadurní.
Altres actuacions en què es treballa són el nou mirador de la Miranda d’Espiells; la millora a l’entorn del Lavernó amb la plantació d’espècies de bosc, l’obertura d’un camí de pas sota el pont de l’estació i la construcció d’una bassa per a la recuperació d’amfibis; l’obertura d’uns camins de pas des de la depuradora fins al camí del nucli de Can Batista i també des de la passera del riu Anoia fins a l’inici del terme de Torrelavit.

Enquesta

La privatització de les transmissions castelleres em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Casa de la Vila
Joan Manel Montfort

Penedès Televisió

22:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
23:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
23:30
Músics d'aquí
Manel Cervera - director de coral

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: