Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcaldessa de Sant Sadurní celebra que es posi en marxa la rotonda del cinturó

Maria Rosell, alcaldessa de Sant Sadurní i diputada al Parlament de Junts x Si va fer balanç fa uns dies al Comitè Local de CDC de les darreres accions dutes a terme. L’actuació més recent que va comentar va ser la licitació, per part del Departament de Territori i Sosteniblitat, de la redacció del projecte constructiu d’una rotonda a la carretera BV-2244, al punt quilomètric 1,3, que millorarà l’accés al municipi.

L’actuació té un cost de 400.000 euros a càrrec de la Generalitat. Aquesta rotonda facilitarà l’entrada al nucli urbà, al cementiri així com a Can Codorniu. La posada en marxa d’aquest projecte forma part d’un conveni signat l’any passat amb el departament i arriba després que Maria Rosell es reunís amb el conseller Josep Rull per abordar aquesta i altres qüestions.
En la seva exposició, Maria Rosell també va recordar que en els darrers mesos s’han millorat dos accessos a la vila. Per una banda, la Generalitat va arreglar un revolt a l’accés per la carretera de Vilafranca en virtut del mateix conveni. D’altra banda, en col·laboració amb la Diputació, es va ampliar la carretera d’accés al nucli de Mas Asperó.
L’alcaldessa destacava que en els darrers mesos, des del Parlament i amb altres administracions, s’ha assegurat i ampliat el termini de validesa d’una subvenció de la Generalitat per valor de 770.000 euros amb la finalitat d’acabar les obres de reforma de la plaça nova abans de l’1 de gener del 2017. La visita de la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, a Sant Sadurní fa unes setmanes va ajudar a desencallar aquest assumpte i mantenir aquesta ajuda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: