Dimarts, 1 de Desembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El departament de cooperació de l’Ajuntament de Sant Sadurní recull dades sobre recursos en cas d’una possible acollida de persones refugiades

En els darrers mesos el Comitè per a l’Acollida de les Persones Refugiades de la Generalitat ha treballat intensament amb l’objectiu de donar resposta a les diferents dimensions que presenta el règim jurídic del refugi i les persones refugiades.

El Comitè s’ha organitzat en set grups de treball: sensibilització i educació per al desenvolupament; inventari de recursos, acolliment, ocupació i ocupabilitat, salut, infància i persones grans.
Per aquest motiu des del departament de cooperació de l’Ajuntament de Sant Sadurní es fa una crida a persones particulars, entitats, empreses privades, etc, per a poder complimentar la fitxa amb dades sobre l’oferiment d’allotjament; professorat per idiomes, alfabetització, i altres;
cessió d’espai formatiu; cursos organitzats; cessió de material; formació i orientació per al treball; acompanyament i voluntariat, entre altres qüestions.
Un cop recollida la informació es farà arribar al Comitè que podrà disposar d’informació actualitzada sobre els recursos que s’ofereixen a tot Catalunya, que podran ser de naturalesa material o immaterial amb la finalitat que les entitats designades per a l’acolliment de les persones refugiades puguin gestionar-los.
Si es vol col·laborar es pot omplir un formulari que es pot trobar a la web de l’Ajuntament de Sant Sadurní, en l’apartat destina a cooperació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: