Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xavi Nadal torna a ser el president de Pimecava

El fins ara president, Pere Guilera, ja havia anunciat fa més d’un any la intenció de deixar el càrrec per motius de salut, però el relleu s’ha fet esperar.

Aquesta setmana s’ha sabut que finalment el director general de Caves Nadal, Xavier Nadal, s’ha tornat a posar al capdavant de la patronal de les petites i mitjanes empreses elaboradores de cava. Ho fa inicialment per un any, fins a finalitzar el mandat de l’actual junta. Nadal ja va ser el primer president de Pimecava en el moment de la seva fundació.
Segons ha informat Nadal, durant aquest període seguiran vigents els objectius marcats i desenvolupats durant aquest mandat, entre els quals destaquen la promoció dels caves Reserva i Gran Reserva, la representació i defensa dels interessos de les caves petites i mitjanes davant el sector i institucions, la vetlla per a que les accions promocionals siguin adequades i accessibles als associats i l’enoturisme.
Pere Guilera es manté a la junta de l’entitat amb la vicepresidència primera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: