Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La incertesa per la situació sanitària ha marcat la campanya de lots de Nadal a les empreses

El que és comú en tots els casos és que les comandes s’han fet molt més tard del que era habitual, degut a la incertesa per l’evolució de la situació sanitària.

Les comandes de lots de Nadal començaven a arribar a empreses com Distribucions Trejo després de l’estiu. Aquest 2020, la incertesa que ha generat la situació sanitària per la pandèmia de coronavirus ha trastocat completament els calendaris habituals.

A aquesta empresa de Les Cabanyes són majoristes de pernils ibèrics, del país i productes delicatessen. La seva directora general, Sandra Farré, explica que les empreses els han continuat fent encàrrecs però adaptats a la situació en cada cas.

El que és comú en tots els casos és que les comandes s’han fet molt més tard del que era habitual, degut a la incertesa per l’evolució de la situació sanitària i les mesures restrictives que s’apliquen en cada moment.

A la finca Nadal de la Boadella de Caves Nadal, a Torrelavit, també estan vivint una campanya de Nadal del tot atípica. Xavier Nadal, tercera generació i enòleg de l’empresa, afirma que bona part de les comandes estan arribant a darrera hora.

A Nadal fan diferents tipus de lots per empreses de tot Catalunya. Moltes empreses confien en ells des de fa anys i poques han fallat aquest Nadal 2020 tan poc convencional. Però sí que és cert que han adaptat les seves comandes a la seva situació econòmica.

Més enllà de la campanya de Nadal, des d’empreses com Distribucions Trejo o Caves Nadal, que treballen directament amb la restauració, mostren la seva preocupació per les conseqüències que està tenint la crisi del coronavirus en aquest sector, com en molts altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: