Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Setmana de la Gent Gran de Sant Sadurní ja és centenària

La Setmana de la Gent Gran de Sant Sadurní ja és centenària

Amb el lema “100 anys dinant junts” s’ha presentant l’edició centenària de la Setmana de la Gent Gran, que començarà el proper dilluns 28 de març amb el tradicional dinar de germanor. Al llarg de tota la setmana s’organitzaran diverses activitats.

Ja el dilluns de Pasqua, després de la missa i la visita als treballs realitzats pels residents de la Casa dels Avis, s’organitzarà un photocall a l’entrada del dinar per immortalitzar la festa del 100 aniversari. Enguany es registrarà un nou rècord de participació, amb més de 400 assistents.
Un dels actes més destacats serà de nou la desfilada de moda, que arriba a la seva tercera edició, i que tindrà com a novetat la participació de diversos néts i nétes que acompanyaran als seus avis per la passarel·la.
També hi haurà una sessió de cinefòrum, una excursió a l’Empordà i el divendres 1 d’abril s’organitzarà una gran foto de família i es clourà la setmana amb un concert al celler de la Fassina de Can Guineu.
Aquest dilluns l’alcaldessa Maria Rosell i la regidora d’Acció Social, Àngels Canals, es van reunir amb una representació de la Comissió de la Gent Gran, que participa activament en l’organització.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: