Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cantautor Ismael Serrano actua aquest diumenge a Vilafranca

Gairebé dues dècades damunt dels escenaris avalen una trajectòria musical honesta i coherent, al marge de modes i tendències d’Ismael Serrano.

Aquest diumenge, a les 7 de la tarda a l’Auditori de Vilafranca, el cantautor madrileny presenta La Llamada, el seu últim treball, un àlbum que s’ha situat com a número 1 de vendes a l’Estat i en què reflecteix el seu moment vital amb cançons amb aires populars que conviden a la lluita social des de l’esperança. A Vilafranca, el presentarà en un format més íntim i personal en què també repassarà els èxits que l’han acompanyat al llarg de la seva carrera.
Les entrades anticipades costen entre 20 i 22 euros i a taquilla, de 22 a 24 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: