Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació d’Amics del Castell de Gelida presenta el llibre “1965-2015. Cinquanta anys de l’Associació”

El diumenge 14 de febrer, l’Associació d’Amics del Castell de Gelida presentava, a la Sala d’Actes del Centre Cultural, el llibre “1965-2015. Cinquanta anys de l’Associació d’Amics del Castell de Gelida”, que recull les fites més importants d’aquesta entitat al llarg de mig segle d’història, combinat amb articles de membres de la Junta i amb el pròleg de l’alcalde de Gelida, Lluís Valls.

A l’acte de presentació hi van intervenir la presidenta de l’associació, Elisenda Llobet; l’alcalde de Gelida, Lluis Valls; el conseller de Cultura del Consell Comarcal, Raimon Gusi i membres de la junta com Alfred Mauri, anterior president i Enric Carafí, persona que ha estat en l’Associació des de la seva fundació.
La presidenta, Elisenda Llobet va comenta que després d’aquests 50 anys de grans projectes, s’enceta una nova etapa on caldrà actuar en les petites coses, que també son importants, per assolir els objectius de l’Associació. Així mateix, durant la seva intervenció, l’alcalde de Gelida va destacar que cal potenciar encara més les propostes de col·laboració, de treball conjunt entre l’Associació i l’Ajuntament per tal d’assolir nous reptes, que seran importants pel municipi.
Les persones que desitgin adquirir un exemplar del llibre, poden sol·licitar-lo al Centre d’Interpretació del Castell de Gelida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: