Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La connexió balear ha iniciat el 3r Festival Hivernacle a Vilafranca

Dos concerts vermut a càrrec del músic mallorquí d’origen anglès, Steven Munar, i del cantautor menorquí, Guiem Soldevila, han donat el tret de sortida aquest cap de setmana a la 3a edició del Festival Hivernacle, que Bravecoast organitza del 13 al 21 de febrer.

Quan celebren la seva tercera edició, el festival d’hivern del Penedès continua sent una proposta arriscada segons Carles Ribot de Bravecoast, que destaca la seva aposta per descobrir nous grups del circuit independent i al mateix temps, per oferir concerts de qualitat.
Dos dels tres artistes que enguany formen la connexió balear de l’Hivernacle han actuat aquest primer cap de setmana del festival. El tercer és l’exguitarrista i compositor d’Antònia Font, Joan Miquel Oliver, que actuarà divendres a Cal Bolet.
Dissabte, al claustre de Sant Francesc, Steven Munar va tocar cançons dels seus 15 anys de carrera musical recopilades recentment al disc “15 years of songs” i també alguna de nova. Des dels mítics The Tea Servants a cançons pròpies en solitari o amb les bandes The Lunatics o l’actual The Miracle Band.
Dissabte actuava en solitari i valorava la proximitat que oferia el claustre.
I ahir en un altre dels espais que agraden a Bravecoast, la muntanya de
Sant Jaume, hi actuava Guiem Soldevila, un dels cantautors i compositors emergents més destacats de les Illes Balears.
El menorquí va presentar el seu tercer treball, Amoramort, un disc íntim i fresc amb cançons com Gran buit, dedicada a un amic seu, amb la qual va encetar el concert a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: