Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou cap de colla de la Jove vol recuperar la confiança en els castells de 7

Des d’aquest divendres, Armand Lopes és el cap de colla de la Jove de Vilafranca. La nova junta directiva, que presideix Montse Vallès, va rebre l’aval de la trentena de persones que van assistir a l’assemblea extraordinària celebrada divendres a Cal Peitabí.

Lopes té 29 anys i fa castells des del 2012, quan es va incorporar a la Jove. Segons explica, s’havia plantejat aquest càrrec quan portés més anys a la colla, però veient que era difícil trobar un cap de colla ha fet un pas endavant.
El nou cap no es planteja “cap gran repte”. Els objectius d’aquesta nova temporada passen per atraure més castellers a la colla i per recuperar la confiança en els castells de 7.
Montse Vallès, que forma part del nucli fundacional de la colla, torna a ser presidenta, càrrec que va exercir en els primers mesos de vida de la Jove.
Vallès diu que la colla vilafranquina ha passat un any “una mica dolent” i tot i que són poca gent, li fa “molta il·lusió” i té “ganes de tirar endavant”. Vallès aspira a tenir “més sortides” i “germanor amb les altres colles”.
La nova junta directiva de la colla Jove Xiquets de Vilafranca està formada
per una dotzena de persones, entre les quals hi ha integrants de la junta gestora creada arran de la dimissió dels anteriors dirigents i d’altres que hi entren per primera vegada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: