Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El modelista Ramon López protagonitza una nova sessió del Convidats a mirar de Vinseum

Dissabte al migdia Vinseum acollia una nova sessió de Convidats a mirar, amb la visita en aquesta ocasió del modelista Ramon López. Bioleg de titulació, Ramon López es va convertir la seva passió per els bitxos, com ell els anomena, en una professió tot creant un tallers d’escultura en que recreen principalment animals per a museus i exposicions.

Precisament en la seva visita a Vinseum, López va aprofitar per parlar entre altres de l’exposició de pessebres i el treball de Martí Castells, que explicava té una certa connexió amb el que ell fa i que reconeix sempre l’ha interessat. Qualifica l’experiència de molt interessant.
En el decurs de la visita a Vinseum però, va poder parlar també de la seva feina, posant com a exemple algunes de les reproduccions de fòssils o animals que acullen l’exposició del museu. Reconeix que els seus coneixement de biologia poden ajudar, però explica que no és imprescindible.
Els qui van acompanyar López en aquesta visita van poder conèixer una mica més la seva feina, relacionada amb els museus, pel que té a veure amb la recreació d’alguns elements o peces, principalment animals.
En aquests moments Ramon López té un taller a Sant Martí Sarroca on realitza la seva feina que es pot veure en diferents museus i exposicions sobre tot de centreeuropa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: