Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consorci de Promoció Turística del Penedès ha incrementat de forma destacada la seva activitat a la xarxa i la comercialització

Fent balanç del 2015, la directora del consorci de Promoció Turística del Penedès, Núria Sala, ha destacat que al balanç de les accions de promoció que s’han realitzat al llarg de l’any ha estat molt positiu.

Núria Sala ha destacat que s’ha crescut molt en nombre de visites al web. En concret han augmentat un 50% respecte l’any anterior, també han pujat un 60% el nombre de visitants i un 35% les pàgines vistes. Las dades de visita del web conclouen que els principals interessats en la pàgina web són homes d’una edat compresa entre els 25 i els 45 anys.
Respecte al nombre de visitants al territori encara no es disposa de les dades relatives al 2015, una xifra que estarà contrastada al mes de maig, però la directora del Consorci preveu que seran també resultats positius.
Des del Consorci de Promoció Turística del Penedès l’any passat es va crear una comissió sectorial, integrada per 14 representants de tots els sectors del club EnoturismePENEDÈS, per tal de treballar conjuntament amb el sector privat. D’altra banda l’any passat es van posar en marxa dos projectes de promoció del paisatge que són el Penedès 360 graus i el Miravinya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: