Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El turisme rural, content amb l’obertura, encara la Setmana Santa al complet de reserves

L’aixecament del confinament comarcal suposa un glop d’aire fresc per al turisme rural i l’enoturisme.

Des d’aquest dilluns ja es pot circular lliurement per Catalunya, complint sempre les directrius que marca el Procicat, i això s’ha rebut molt positivament pel sector turístic. Per exemple, a Cava & Hotel Mastinell estan molt contents d’aquesta obertura que els oferirà un glop d’aire fresc malgrat no haver deixat de treballar en aquests mesos.

El director de l’hotel, Daniel Llompart, explicava que dels darrers mesos, en ple confinament local i comarcal, han fet una lectura positiva ja que els vilafranquins i penedesencs han respòs molt bé i els han fet costat en els pitjors moments. De cara a Setmana Santa ja comencen a notar moviment i rebre reserves, la qual cosa els fa veure una mica de llum. D’altra banda, les cases rurals de la comarca estan gairebé plenes per aquestes dates.

Tal i com explica el president de Masies del Penedès, Raimon Olivella, la gent esperava amb moltes ganes aquesta obertura i amb les reserves per Setmana Santa s’ha demostrat. Olivella posa la mirada ja a la campanya d’estiu i creu que serà molt similar a la del 2020, amb turistes nacionals i estades més curtes.

A l’Hotel Mastinell també tenen bones vibracions de cara al proper estiu, sobretot perquè s’han de celebrar diversos casaments i esdeveniments que havien quedat aplaçats l’any passat. Des del Consorci de Promoció Turística del Penedès, aquest 2021, tenen el gran repte de ser una destinació d’estiu. Ho explicava la directora del consorci, Núria Sala. Segons Sala, la gran singularitat del Penedès ha de ser la combinació de mar amb interior.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: